Om os

Wilstrup Byg startede i 1995, hvor Kai Wilstrup opførte sommerhuse i Nordsjælland. Da Kai efter en årrække besluttede at gå på pension, blev virksomheden lukket ned. 
Det var først i 2016, at sønnen Ole Wilstrup igen etablerede virksomheden Wilstrup Byg ApS. Denne gang med fokus på kundens boligdrømme, inden for givne økonomiske- og tidsmæssige rammer. Det har igennem årende ført til mange forskellige projekter og der findes et uddrag af disse i galleriet. Hos Wilstrup Byg er rådgivning og løbende orientering om byggeriet en vigtig og helt naturlig ting.

Medlem af Dansk Byggeri

Som medlem af DI Dansk byggeri får kunderne en ekstra trykhed. Byg Garanti hjælper private forbrugere, hvis der er fejl og mangler ved det arbejde, som er aftalt med en byggevirksomhed. Ordningen dækker op til 150.000 kr. inkl. moms pr. byggesag. Efter arbejdet er færdigt, dækker garantien i op til tre år for synlige fejl og op til ti år for skjulte fejl og mangler. Kun virksomheder, der er service- og branchemedlem af DI Byggeri, er dækket af Byg Garanti.

Forhandler af KPK - døre og vinduer

KPK Døre og Vinduer A/S er en dansk virksomhed, der producerer vinduer og døre. Virksomhed holder til i Tødsø på Mors. KPK beskæftiger ca. 250 medarbejdere og er en del af den svenske Inwido-koncernen via det danske selskab Inwido Denmark

Forhandler af STM døre og vinduer

Mere end 45 års kontinuerlig fokusering på kvalitet, produktudvikling og service har gjort STM VINDUER A/S til en førende dansk producent af vinduer og døre i træ og træ/alu.


Specialist i Swedoor 

Din Dørmand er Swedoors klub for dygtige håndværkere, som hver dag hjælper danskerne med renovering og nybyg.